Sarok íróasztal Lorento L11

30.097 Ft

Cikkszám: 6774 Kategória:

Leírás

Sarok íróasztal Lorento L11

Az íróasztal minden gyerek- és tanulószobának az elválaszthatatlan berendezése. Az iskolaköteles gyerekeknek szükségük van egy helyre, ahol zavartalanul és kényelmesen tanulhatnak, megírhatják leckéjüket és minden iskolai feladatot.
Ez a gyönyörű sarok íróasztal minden gyerekszobában helyt áll, főleg ott, ahol kevés a hely, hiszen az íróasztallal minden szabad sarkat ki lehet használni. Az asztal kiváló szolgálatot tesz a kisiskolásoknak, de a tiniknek és diákoknak egyaránt.
Két különböző színből választhatnak, így mindenki megtalálja a kedvérevalót, fiúk is és a lányok is. A fa hamu színű, ami modern és gyönyörű szín, minden beltérebe alkalmas. A finom és elegáns dizájn minden gyerekszobába és tanulószobába életet visz.
A bútor gyártása nagyon minőségi, ami leginkább a jó minőségű és ellenálló LTD anyagnak köszönhető, amit nagyon könnyű karbantartani. Az egyes részek szélei lekerekítettek, ezáltal csökken a balesetveszély és minden gyerek számára biztonságos.
A Lorento kollekció más bútordarabjaival kombinálható, például az ággyal, polccal vagy a komóddal. Sőt, akár teljes gyerekszoba berendezést is vehet a gyermekének – L5, L6 vagy L8.
Méretek:
– magasság 78 cm
– súlya kb 41 kg
– szélesség 96,5 cm
– mélység 96,5 cm

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sarok íróasztal Lorento L11” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük