Gyerekágy leesésgátlóval – baglyocskák

53.458 Ft

Cikkszám: 4511 Kategória: Címke:

Leírás

Gyerekágy leesésgátlóval – baglyocskák

AZONOS MINTÁVAL ELLÁTOTT DEKORÁCIÓ AZ ÁGYHOZ INGYEN!
A gyönyörű baglyos minta nagyon modern és minden gyermek és szülő is azonnal beleszeret. A vidám kis baglyok és az szép színek minden gyerekszoba dísze lesz!
Gyártáskor csak környezetbarát festékeket használnak, amelyek laminálttal vannak biztosítva a nem kívánt kifakulástól és a színek elhasználódásától. Az ágy szélén természetesen védőlisták vannak, melyek biztonságosak, nincsenek éles szélei és a deszkát fedik be.
A nélkülözhetetlen leesésgátló megóvja gyermekét attól, hogy leessen az ágyról. Teljesen el is távolítható, így az ágy gyermekével együtt nőhet.
A felhasznált alapanyagok kiváló minőségűek, az ágy igazán szilárd, így minden gyerekcsínynek ellenáll. A 160 -as méretnél a leesésgátló hossza 84 cm a 180 -as méretenél pedig 94 cm.
Az ágy rendelhető tárolóval vagy tároló nélkül is. A 160 – as méreteknek csak egy nagy kerekeken lévő tárolója van a 180 -as méreteknek pedig két kisebb tárolójuk van. Az ágyrács léc elemekből készült, melyek vastagsága 2 cm.
Az ágy terhelhetősége max. 150 kg-ig, ezért a szülő is gond nélkül az ágyra ülhet vagy fekhet anélkül, hogy a kiságy megsérülne.
A matrac nem része az ágynak. Külön kell megvásárolni a gyerekmatracok részlegben, ahol méret és igény szerint választhat.
Az ágy teljes méretei:
– 164 x 77 x 60 cm
– 164 x 87 x 60 cm
– 164 x 97 x 60 cm

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyerekágy leesésgátlóval – baglyocskák” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük