Gyerekágy leesésgátlóval – cseresznye

21.653 Ft

Cikkszám: 1229 Kategória: Címke:

Leírás

Gyerekágy leesésgátlóval – cseresznye

A cseresnye színnek köszönhetően ez az ágy igazán egyedi és kiemelkedő lesz minden gyerekszobában. Az ágy kiváló anyaga és precíz kidolgozása minden gyerekszobában megtalálja a helyét.
Tömör fenyő fából készült, két soron van lakkozva színtelen lakkal. Ez remekül kiemeli a fa eredeti struktúráját és ráadásul ennek köszönhetően jobban ellenáll a karcolásoknak.
Az ágyhoz tartozik 10 léc-elemből gyártott ágyrács és leesésgátló is. A leesésgátló univerzális, így az ágy mindkét oldalára felszerelhető és összeszereléskor ön döntheti el, hogy az ágy jobbos vagy balos lesz e.
Az ágyat két csomagban szállítjuk. A csomagolás része egy áttekinthető illusztrált szerelési útmutató is (a szereléshez szükséges csavarok és csapok természetesen a csomag része).
Terhelhetősége 100 kg. Az erős ágykeretnek köszönhetően az ágy a felnőtteket is megtart, így ön is bátran gyermekéhez fekhet.
A matrac nem a csomagolás része, külön kell megvásárolni és megtalálhatja a gyerekmatracok részlegben, ahol méret és igény szerint választhat.
Az ágy teljes méretei:
– 160 x 70 cm matrac esetén 165 x 78 x 57 cm
– 180 x 80 cm matrac esetén  185 x 88 x 57 cm
– 200 x 90 cm matrac esetén  205 x 98 x 57 cm
E méretek szerint változik a leesésgátló hossza is:
– 88 cm
– 107 cm
– 128 cm

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyerekágy leesésgátlóval – cseresznye” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük