Gyerekágy leesésgátlóval – repülő

75.681 Ft

Cikkszám: 4527 Kategória: Címke:

Leírás

Gyerekágy leesésgátlóval – repülő

Gyönyörű gyerekágy aranyos repülő mintával, minden kis pilóta nagy örömére. Az ágy színei nagyon szépek, élénkek és az ágy minden gyerekszoba dísze lesz!
AZONOS MINTÁVAL ELLÁTOTT DEKORÁCIÓ AZ ÁGYHOZ INGYEN!
Gyártáskor csak környezetbarát festékeket használnak, amelyek laminálttal vannak biztosítva a nem kívánt kifakulástól és a színek elhasználódásától. Az ágy szélén természetesen védőlisták vannak, melyek biztonságosak, nincsenek éles szélei és a deszkát fedik be.
A nélkülözhetetlen leesésgátló megóvja gyermekét attól, hogy leessen az ágyról. Teljesen el is távolítható, így az ágy gyermekével együtt nőhet.
A felhasznált alapanyagok kiváló minőségűek, az ágy igazán szilárd, így minden gyerekcsínynek ellenáll.
Az ágy rendelhető tárolóval vagy tároló nélkül is. A 160 – as méreteknek csak egy nagy kerekeken lévő tárolója van a 180 -as méreteknek pedig két kisebb tárolójuk van. Az ágyrács léc elemekből készült, melyek vastagsága 2 cm.
Az ágy terhelhetősége max. 150 kg-ig, ezért a szülő is gond nélkül az ágyra ülhet vagy fekhet anélkül, hogy a kiságy megsérülne.
A matrac nem része az ágynak. Külön kell megvásárolni a gyerekmatracok részlegben, ahol méret és igény szerint választhat.
Az ágy teljes méretei:
– 164 x 77 x 60 cm
– 164 x 87 x 60 cm
– 164 x 97 x 60 cm

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyerekágy leesésgátlóval – repülő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük