OURBABY gyerekágy – fehér – szafari

40.264 Ft

Cikkszám: 12765 Kategória: Címke:

Leírás

OURBABY gyerekágy – fehér – szafari

A gyerekszobába nem csak játékokat kell vásárolni, amelyekkel a gyermekek játszanak, de sok más bútordarabot is, mint például a gyerekágy. A gyermekek számára ez egy olyan hely, ahol pihenhetnek, feltöltődhetnek  energiával és erővel a következő napra. Nagyon fontos, hogy az ágy jó minőségű, erős és tartós legyen. Ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy a gyerekenek tetszett és hogy jókat aludjon rajta. És pontosan ilyen ez a Ourbaby gyerekágy leesésgátlóval szafari mintával és fehér színben.
Egy nagyon szép színes szafari témájú ágyról van szó, amely szép, kényelmes és alkalmas minden gyermekek szobájába. Alkalmas minden gyermek számára, fiúknak és lányoknak is, mivel univerzális fehér oldali vannak, illik valóban minden gyermek birodalomba.
Az Ourbaby gyerekágy kényelmes, funkcionális és az összeszerelése könnyű. A gyerekeket megszólító dizájn beragyogja a gyerekszobát. Rétegelt deszkából készült. Az ágyrács fenyőfából készült (mérete 4×2 cm).
Biztonsági tanúsítvánnyal ellátott és megfelel az EU-s előírásoknak. A felnőtt is félelem nélkül és az ágy tönkretétele nélkül leülhet, sőt, le is feküdhet rá. A terhelhetősége 120 kg-ig van.
Az ágy színes nyomtatása speciális védő réteggel van kezelve, ami az ágyat megvédi a karcolásoktól és megkönnyíti az ágyról való gondoskodást. Az ágy mindkét szélén gumiszegély található, ami megvédi az ágyat a károsodástól. Az ágyhoz leesésgátló is tartozik, hossza 100 cm és levehető. A leesésgátló szükség szerint a jobb vagy akár a bal oldalra is szerelhető. Az ágy napközben különböző játékok színhelye lehet, de éjjelre a leesésgátló vissza szerelhető és megóvja gyermekét attól, hogy leessen.
A csomagolásban az ágyon kívül megtalálható a leesésgátló és az ágyrács is. A matracot a csomagolás nem tartalmazza, külön kell megvásárolni. A gyerekmatracok részben széles kínálatunkból válogathat. Mindenki megtalálja ott a számára megfelelőt.

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OURBABY gyerekágy – fehér – szafari” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük