OURBABY gyerekágy leesésgátlóval – állatkert II

42.486 Ft

Cikkszám: 3492 Kategória: Címke:

Leírás

OURBABY gyerekágy leesésgátlóval – állatkert II

Minden gyermek szereti az állatkákat, ezért ez az Ourbaby gyerekágy is biztosan azonnal minden gyermek kevence lesz. Minden szobát feldob. Alkalmas minden kis vásárlónak, legyen szó kisfiúról vagy kislányról.
Az ágyat jellemzi a funkcionalitás, a kényelem, a gyermekeknek szóló dizájn és az egyszerű szerelés.
Az ágy laminált faforgácslapból, az ágyrács (4×20 cm) pedig fenyőfából készült. Ezeknek az anygoknak köszönhetően az ágy terhelhetősége 120 kg-ig van és a szülők is bátran az ágyra ülhetnek vagy fekhetnek, biztosan nem károsul semmilyen módon.
Következő előnye ennek az ágynak a gumiszegély, amely az ágy fejlapját körös-körbe védi károsodás ellen. A szegély ragasztó nélkül tart.
A kép speciális laminált védőréteggel van lekezelve, ennek köszönhetően a dekoráció könnyen karbantartható és kopásálló.

Az ágyhoz tartozik egy levehető leesésgátló is, amelye univerzális, így az ágy jobb és bal felére is el lehet helyezni, illetve teljesen is el lehet távolíttani. Az ágy napközben játékra is alkalmas és este alvás közben pedig a leesésgátló megvédi gyermekét, így ön is nyugodtan alhat, mert gyermeke bizsosan nem esik le az ágyról.
Megfelel minden európai szabványnak és biztonsági előírásnak is.

A csomagolás tartalmazza az ágyat, a leesésgátlót és az ágyrácsot is. A leesésgátló hossza 100 cm.

A csomagolás nem tartalmazza a mtracot, azonban megtalálható a gyerekmatracok részlegben, ahol igény és méret szerint választhat.

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„OURBABY gyerekágy leesésgátlóval – állatkert II” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük