Gyerek matrac rácsos kiságyba – Baby Scarlett

3.736 Ft

Cikkszám: 6210 Kategória:

Leírás

Gyerek matrac rácsos kiságyba – Baby Scarlett

A gyerek matracnal jó minőségűnek kell lenije, egészséges alvást kell hogy biztosítson és kellő támaszt kell nyújtanija gyermekének alvás közben. Nem minden gyerek matrac felel meg ezeknek a tulajdonságoknak. Azonban a mi matracaink rácsos kiságyba pontosan ilyenek! 
Ez a matrac tökéletesa a Baby Scarlett rácsos kiságyba. A matrac 100% poliuretán habszivacsból készült a huzat anyaga pedig 100% pamut. Ez a gyerek habszivacs matrac megfelel az Egészségügyi Minisztérium törvényeinek, melyek a 3 év alatti gyermekeknek szánt termékekkel kapcsolatosak.
Amikor matracot választ fontos, hogy olyan válasszon, amely kellően robusztus és rugalmas. Hiszen a gyerekek az ágyban töltik a jelentős részét a napnak. Nem csak itt alszanak, de itt  is pihennek, ülnek vagy próbálnak felálnii. Ha a matrac nem elég erős és rugalmas, akkor a lábacskájuk könnyen lecsúszahat a rácshoz és ezáltal a láb megsérülhet.
Ezeket az eseteket szeretnék a Scarlett matracok csökkenteni. A matrac nagyon jó minőségű, erős és rugalmas.
Hogyan lehet felismerni a mi matracainkat? Egyszerű teszt megmutatja, hogy a matrac elég szilárd e. Elég ha a matracot függőleges helyzetbe állítja. Ha a matrac nem roskad meg, hanem egyenesen állok, akkor kellően stabil. Továbbá azt is megpróbálhatja, hogy a matracot teljes erejével a két tenyere közt összenyomja.
Javasoljuk a matrac mindkét oldalát használni.
Mérete: 90 x 41 cm 

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyerek matrac rácsos kiságyba – Baby Scarlett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük