FLY HIGH 3D szív alakú dekoráció fából

13.990 Ft

Cikkszám: EXVOTO456 Kategória:

Leírás

FLY HIGH 3D szív alakú dekoráció fából

FLY HIGH 3D szív alakú dekoráció fából bemutatása

A Miho Szív kollekciója az ex-votók* ősi hagyományát idézi meg 21. századi modern designnal és üzenetekkel. Tekints rájuk akár ajándékként és üzenj velük szeretteidnek, vagy magadnak, és otthonodnak! Rendkívül könnyű összeszerelni és a falra lógatni, vagy a polcra tenni. Tökéletes ajándék, amely gyönyörű ajándékcsomagolásban érkezik. Egyedülálló 3D dekoráció, amely a megfordítható táblácskának köszönhetően angol vagy olasz felirattal is összeszerelhető. *fogadalmi tárgyak, áldozati adományok; azok, amelyeket az Istennek, isteneknek, szenteknek, héroszoknak különleges segítség vagy kegyelem kikönyörgéséért, személyes szükségben, bajban vagy hálából, vagy az istenség iránti tiszteletből, többnyire a kultuszhelyen, templomokban vagy az esemény színhelyén egy fogadalom alapján (ex voto) adományoznak.

Technikai adatok

Méret: 16,5 cm x 5 cm x 27,5 cm (szélesség x mélység x magasság)

Alapanyag: MDF

A Márkáról: MIHO Unexpected Things

A Pianezza Paolo Srl, amely több mint 60 évvel ezelőtt textiltervező vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, átfogó kreatív laboratóriummá vált, amely életre keltette a MIHO Unexpected Things márkát.

Az első háztartási dekorációk gyűjteménye Michele Pianezza, a családi vállalkozás harmadik generációjának képviselőjének merész ötlete alapján született. Célja valami váratlan piacra dobása volt.

A környezetbarát trófeák és dekoratív madárházak megalkozásával az ambiciózus célt azonnal elérték. Évről évre nőtt a választék, kéz a kézben a rajongók és követők számával.

A MIHO Unexpected Things termékeit Észak-Olaszországban tervezik, mely ideális az új és váratlan termékek elkészítéséhez. A szorosan összetartó kreatív csapat valamennyi tagja egyedi tudást hoz, melyet megoszt a többiekkel.

Napjainkban a MIHO Unexpected Things márkát több, mint 60 országban forgalmazzák a világ legexkluzívabb üzleteiben.

Várható szállítási idő:  2 nap

 

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLY HIGH 3D szív alakú dekoráció fából” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük