JOHN 3D fa bogár szekrényke

15.990 Ft

Cikkszám: BUGM314 Kategória:

Leírás

JOHN 3D fa bogár szekrényke

JOHN 3D fa bogár szekrényke bemutatása

Minden alkalommal mosolyt fog csalni az arcodra ahogy ez a különlegesen szép bogár mászik a faladon. Ráadásul szárnyai alatt apró féltve őrzött tárgyaidat, emlékediet, titkaidat őrizgetheti, ha akarod. A kiváló minőségű MDF-ből készített bogár lapos csomagolásban érkezik. Az egyszerű és szórakoztató összerakási útmutatóval pedig pár perc alatt összerakható. A darabok könnyedén egymásba kattannak és gumi gyűrűkkel rögzíthetőek. Nincs szükség ragasztóra vagy szerszámokra. Környezetbarát, öko alapanyagok és festétek felhasználásával készült.

Technikai adatok

Méret: 27 cm x 9 cm x 28,5 cm (szélesség x mélység x magasság)

Alapanyag: MDF

A Márkáról: MIHO Unexpected Things

A Pianezza Paolo Srl, amely több mint 60 évvel ezelőtt textiltervező vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, átfogó kreatív laboratóriummá vált, amely életre keltette a MIHO Unexpected Things márkát.

Az első háztartási dekorációk gyűjteménye Michele Pianezza, a családi vállalkozás harmadik generációjának képviselőjének merész ötlete alapján született. Célja valami váratlan piacra dobása volt.

A környezetbarát trófeák és dekoratív madárházak megalkozásával az ambiciózus célt azonnal elérték. Évről évre nőtt a választék, kéz a kézben a rajongók és követők számával.

A MIHO Unexpected Things termékeit Észak-Olaszországban tervezik, mely ideális az új és váratlan termékek elkészítéséhez. A szorosan összetartó kreatív csapat valamennyi tagja egyedi tudást hoz, melyet megoszt a többiekkel.

Napjainkban a MIHO Unexpected Things márkát több, mint 60 országban forgalmazzák a világ legexkluzívabb üzleteiben.

Várható szállítási idő:  2 nap

 

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JOHN 3D fa bogár szekrényke” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük