VENERE 3D fali virág dekoráció fából

15.990 Ft

Cikkszám: FLOWER244 Kategória:

Leírás

VENERE 3D fali virág dekoráció fából

VENERE 3D fali virág dekoráció fából bemutatása

A rózsaszín és a lila lágy vonása keveredik a geometriai mintákkal ebben az édes díszvirágban. A kiváló minőségű MDF-ből készített 3D virág dekoráció lapos csomagolásban érkezik meg egyszerű és szórakoztató összerakási útmutatóval. A darabok könnyedén egymásba kattannak. Nincs szükség ragasztóra vagy szerszámokra. Környezetbarát, öko alapanyagok és festétek felhasználásával készült. A színes hálóhüvely tovább mélyíti és puhítja az elemet. Környezetbarát, környezetbarát anyagok felhasználásával és nem mérgező színezékekkel készülnek.

Technikai adatok

Méret: 27,7 cm x 14 cm x 27,7 cm (szélesség x mélység x magasság)

Alapanyag: MDF – PE

A Márkáról: MIHO Unexpected Things

A Pianezza Paolo Srl, amely több mint 60 évvel ezelőtt textiltervező vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, átfogó kreatív laboratóriummá vált, amely életre keltette a MIHO Unexpected Things márkát.

Az első háztartási dekorációk gyűjteménye Michele Pianezza, a családi vállalkozás harmadik generációjának képviselőjének merész ötlete alapján született. Célja valami váratlan piacra dobása volt.

A környezetbarát trófeák és dekoratív madárházak megalkozásával az ambiciózus célt azonnal elérték. Évről évre nőtt a választék, kéz a kézben a rajongók és követők számával.

A MIHO Unexpected Things termékeit Észak-Olaszországban tervezik, mely ideális az új és váratlan termékek elkészítéséhez. A szorosan összetartó kreatív csapat valamennyi tagja egyedi tudást hoz, melyet megoszt a többiekkel.

Napjainkban a MIHO Unexpected Things márkát több, mint 60 országban forgalmazzák a világ legexkluzívabb üzleteiben.

Várható szállítási idő:  2 nap

 

További információk

Gyártó / Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VENERE 3D fali virág dekoráció fából” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük